Bericht versturen

Shenzhen BYF International Limited 8016@byf-cn.com 86-755-23733220

Shenzhen BYF International Limited Profiel van het bedrijf
nieuws
Thuis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Financiële voordelen die van BYF, tot voordelen voor klanten in grondstof het scherpe toenemen leiden.

Financiële voordelen die van BYF, tot voordelen voor klanten in grondstof het scherpe toenemen leiden.

2021-04-22
Latest company news about Financiële voordelen die van BYF, tot voordelen voor klanten in grondstof het scherpe toenemen leiden.

  In het verleden de 12 maanden, in de loop van de afgelopen 12 maanden, zijn alle goederen van de wereld dramatisch uitgegaan, zijn de Industriële materialen in korte levering, enerzijds, wordt het beïnvloed door de epidemische situatie, anderzijds, snel groeit de binnenlandse economie van China, onder hen, verdubbelde koper namen de prijzen, ijzererts van $100 per ton toe tot een maximum van $180 per ton door 80%, Semi gebeëindigde staalmaterialen, zoals heet broodje, toenamen van $520 per ton tot $850 per ton door 63%.

laatste bedrijfsnieuws over Financiële voordelen die van BYF, tot voordelen voor klanten in grondstof het scherpe toenemen leiden.  0laatste bedrijfsnieuws over Financiële voordelen die van BYF, tot voordelen voor klanten in grondstof het scherpe toenemen leiden.  1

  wegens de scherpe stijging grondstoffen, de kosten van de eindproductverhogingen om de klanten van BYF te helpen verliezen verminderen en de markt te bezetten, zullen wij vooraf grondstoffen voor de orden van klanten door voldoende cash flow van het bedrijf, reserveren om vertraging van levering te vermijden toe te schrijven aan tekort aan grondstoffen. Bovendien wegens de voldoende cash flow, in deze speciale epidemie, brachten wij de kostenbesparingen naar onze klanten over, zodat de orden van klanten van de voordelen van prijs en levertijd kunnen genieten.

Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Ms. Michelle
Fax.: 86-755-29708817
Contact opnemen
Post ons