Bericht versturen

Shenzhen BYF International Limited 8016@byf-cn.com 86-755-23733220

Shenzhen BYF International Limited Profiel van het bedrijf
nieuws
Thuis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Bezoek aan de Fenatran-tentoonstelling

Bezoek aan de Fenatran-tentoonstelling

2022-11-17
Latest company news about Bezoek aan de Fenatran-tentoonstelling

Fenatran is een internationale vakbeurs voor transport en logistiek en wordt gehouden in Sao Paulo.Deze beurs is het communicatie- en informatieplatform in de branche en biedt exposanten de mogelijkheid om zich hier voor een publiek van experts te presenteren.In dit jaar wordt de 23e Fenatran gehouden in São Paulo Expo Sao Paulo van 16 tot 20 november 2022

Als een bekende leverancier werkt BYF al 15 jaar in Zuid-Amerika. We kennen veel klanten van elkaar en bieden wat ze nodig hebben.

Vanwege de coronapandemie (COVID-19) konden wij BYF deze tentoonstelling niet op tijd bijwonen. Maar onze vertegenwoordiger Klaus Marvin Coicev heeft deze tentoonstelling bezocht als onze vertegenwoordiger in Brazilië.

Vooral onze partners in Brazilië. We hebben ze een voor een bezocht om te horen wat hun ontwikkelingen, trends, producten en diensten zijn die ze nodig hebben.

    laatste bedrijfsnieuws over Bezoek aan de Fenatran-tentoonstelling  0

 

Als onze grootste klant is onze eerste stap in de stand van Randon. We hebben op dit moment 7 nieuwe projecten bij hen. We spraken over de projectstatus en het probleem met hun ingenieurs. Leer hun doelen voor ons project. Ze leggen ook uit wat ze willen, En zal de nieuwe producten op de Amerikaanse markt gebruiken.

Ze tonen onder andere oplossingen op het gebied van elektrificatie, slimme werktuigen, nanotechnologie en slimme composieten.

laatste bedrijfsnieuws over Bezoek aan de Fenatran-tentoonstelling  1

 

We bezoeken ook onze andere klanten.Zoals Facchini, Ibero, Meritor, Slipa, ze delen me hun businessplan en bevelen ons aan om samen met hen een aantal nieuwe onderdelen te ontwikkelen.

laatste bedrijfsnieuws over Bezoek aan de Fenatran-tentoonstelling  2

   

Op deze tentoonstelling hebben we drie nieuwe bestellingen en twee nieuwe projecten gewonnen, en kennen we elkaar met onze klanten. Beiden hebben we duidelijk de toekomstige ontwikkelingsstrategie geprogrammeerd. We zullen afspreken om nog steeds dezelfde frequentie bij onze klanten te houden, elkaar te ondersteunen.gedeeld ontwikkelingsdoel in de toekomst. En geloof dat we in het nieuwe jaar beter zullen zijn.

Laten we kijken ernaar uit om elkaar te ontmoeten in 2024!

Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Ms. Michelle
Fax.: 86-755-29708817
Contact opnemen
Post ons